İstanbul'a otel almaya gelen İranlı iş insanı öldürüldü

İstanbul'a otel almaya gelen İranlı iş insanı öldürüldü

İstanbul'a otel almak için gelen İranlı iş insanı Mahdı Khanı, 1 Mart pazar günü Belgrad Ormanı'nda ölü olarak bulundu. Khanı'nin en son görüştüğü kişi olan emlakçı Özkan D. gözaltına alındı.

İstanbul'a bir otel satın almak için gelen Mahdı Khanı isimli İranlı iş insanı Belgrad Ormanı'nda ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis İranlı iş insanının en son görüştüğü emlakçı Özkan D.'yi gözaltına alındı. Cinayet suçlaması yöneltilen emlakçı adliyeye sevk edildi.

Belgrad Ormanı’nda piknik yapanlar 1 Mart Pazar günü çalılarla kapatılmış bir erkek cesediyle karşılaştı. Olay yerine giden polis, tabancayla vurularak öldürülen kişinin İran uyruklu iş insanı Mahdı Khanı (32) olduğunu belirledi.

EMLAKÇI GÖZALTINA ALINDI

Polisin yaptığı araştırma sonucu, İranlı iş insanının yaklaşık bir ay önce Fatih’te bulunan bir oteli satın almak için geldiğini ve burada emlakçı Özkan D., (40) ile ticari ilişki kurduğunu belirledi.

Teknik ve fiziki takip başlatan polis, şüpheli Özkan D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin evinde yapılan aramada İranlı iş insanına ait olduğu değerlendirilen 35 bin dolar ve olayda kullandığı değerlendirilen bir adet tabanca, çok sayıda şarjör ve mermi ele geçirildi. Özkan D. adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN