İstanbul'da 31 Ağustos'a kadar vapur ücretleri 5 kuruşa düşürüldü

İstanbul'da 31 Ağustos'a kadar vapur ücretleri 5 kuruşa düşürüldü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) koronavirüs nedeniyle şehir içi trafiği azaltmak amacıyla 31 Ağustos'a kadar saat 10.00 ile 16.00 arası vapur ücretlerini 5 kuruşa düşürdü.

İstanbul Kongre Merkezi'nde toplanan UKOME, İstanbulluları sevindirecek bir karara imza attı. Alınan kararla şehir hatları vapurları 10.00-16.00 saatleri arasında 5 kuruşa hizmet verecek. Uygulama 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, söz konusu gelişme hakkında sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, "Daha çok vapur, daha çok deniz ulaşımı. Şehir hatları vapurlarımızın kullanım ücretlerini, deniz ulaşımını yaygınlaştırmak ve esnek çalışma saatlerini teşvik etmek amacıyla 31 Ağustos tarihine kadar 10.00-16.00 saatleri arası 5 kuruşa düşürdük" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN