İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 65'i buldu

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 65'i buldu

Meteoroloji'den yapılan uyarılar sonrası sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, İstanbul'da etkisini göstermeye başladı. Bu sabah saat 09.20 itibari ile yağış sonrası oluşan trafik yoğunluğu yüzde 65'i buldu.

Kentte sabah erken saatlerde başlayan yağış etkisini sürdürüyor. Yağışla birlikte vatandaşların kendi araçlarını tercih etmesi, araç arızaları ve trafik kazaları nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar da metrobüs, otobüs ve tramvay duraklarında yoğunluğa neden oldu.

Anadolu Yakası'nda D-100 Karayolu Kartal-Göztepe arası,15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Avrupa geçişi ile TEM Otoyolu, Sultanbeyli, Çamlıca ve Ümraniye'de yoğunluk gözleniyor.

YÜZDE 65'İ BULDU

Avrupa Yakası'nda TEM Otoyolu Küçükköy mevkisi ve bazı noktalarda trafik arttı. İBB'nin mobil uygulamasına göre, trafik yoğunluğu saat 09.20 itibarıyla yüzde 65 olarak ölçüldü.

FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'den yapılan hava tahminlerine göre, İstanbul'da yağışlı ve rüzgarlı havaların bir kaç gün daha süreceği bildirildi. Yer yer kısa süreli fırtına da beklenildiğinden, kuvvetli rüzgar sebebiyle ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN