Acil servise böyle daldı

Acil servise böyle daldı

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan bir hastanede yaşanan kaza yürekleri ağza getirdi. Hastanenin otoparkından çıkmak isteyen dalgın sürücü, fren yerine gaza basında acil servisten içeri daldı.

Şişli Darülaceze Caddesi'nde saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayda, H.H.adlı sürücü, özel bir hastanenin acil girişinin yanında bulunan otoparktaki otomobile binerek hastaneden ayrılmak istedi.

FREN YERİNE GAZA BASINCA...

H.H., otoparktan çıkmak için manevra yaptığı sırada fren yerine gaza basınca kontrolden çıkan otomobil acil girişinin kapısına çarptı.

hastanede-akilalmaz-kaza-2589-dhaphoto7.jpg

Hastanede yatan bir yakınını ziyarete geldiği öğrenilen H.H., kazadan yara almadan kurtulurken, kapının sağ tarafında hasar oluştu.

hastanede-akilalmaz-kaza-2589-dhaphoto2.jpg

UZUN SÜRE ŞOKTAN ÇIKAMADI

Kaza sonrası şoke olan H.H., hastanenin güvenlik görevlilerince araçtan çıkarılırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

hastanede-akilalmaz-kaza-2589-dhaphoto1-1.jpg

Polisin yaptığı incelemenin ardından otomobil, kaza yerinden kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN