İşte David Bowie’nin daha önce hiç yayımlanmayan 1999 tarihli konser kaydı

İşte David Bowie’nin daha önce hiç yayımlanmayan 1999 tarihli konser kaydı

David Bowie’nin daha önce yayımlanmamış canlı kayıtlardan oluşan bir başka albümü daha dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

“Something In The Air” başlıklı kayıt, usta müzisyenin arşivinden çıkan bir dizi yeni çalışmanın sonuncusu olarak erişime açıldı.

Artfulliving’in Dazed’dan aktardığı habere göre, 15 şarkı kaydından oluşan “Something In The Air”, ilk olarak 1999’da Paris’teki Elysée Montmartre’de gerçekleştirilen bir gösteri sırasında kaydedildi. Bowie aynı gün bir tesadüf olarak Fransa’nın en yüksek sanat ödüllerinden biri olan the Commandeurs of the Ordre des Arts et des Lettres ile de ödüllendirildi.

Bowie tarafından gerçekleştirilen performans, aynı yıl yayımlanan “Hours”un tanıtımı için gerçekleştirilen etkinliklerden biri olarak hayata geçmişti. Sanatçının daha önce görülmemiş fotoğraflarını da içeren “Hours”, 2020’nin başlarında açıklanmıştı.

1999 yılından kalma bir başka David Bowie albümü olan “LiveAndWell.com” da daha önce uzun süredir kullanılmayan BowieNet internet sitesi aboneleri tarafından erişime açıldı. “LiveAndWell.com”, “Something In The Air”in aksine New York, Amsterdam, Rio De Janeiro ve İngiltere’de birkaç farklı şehirde gerçekleştirilen gösteriler sırasında kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN