İstiklal Caddesi'nde turist yoğunluğu

İstiklal Caddesi'nde turist yoğunluğu

Kovid-19 önlemleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması olsa da istiklal Caddesi'nde turist yoğunluğu yaşandı. Polisler cadde girişinde tek tek pasaport kontrolleri gerçekleştirirken, caddede dolaşanlar içinde sıklıkla maske, mesafe ve hijyen anosları gerçekleştiriyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması sürüyor. Bu nedenle İstiklal Caddesi'nde de polis kontrolleri yapılıyor. Caddede dolaşanlar için sık sık maske, mesafe ve hijyen uyarıları yapılıyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan turistler nedeniyle İstiklal Caddesi'nde yoğunluk gözleniyor. Caddeye girişte polisler tek tek kontroller gerçekleştirerek şahısların pasaportlarını kontrol ederek turist olup olmadıklarına bakıyor.

1-003.jpg

Ayrıca ekip aracı da cadde boyunca dolaşıp İngilizce olarak maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönünde anonsta bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN