İtalya'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 523'e yükseldi

İtalya'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 523'e yükseldi

İtalya'da koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 636 kişi daha hayatını kaybetti. Ülkede toplam can kaybı sayısı 16 bin 523'e yükseldi.

İtalya'da Koronavirüs salgınında son bir günde 636 kişi daha hayatını kaybetti. Bugüne kadar kayıtlara geçen can kaybı sayısı 16 bin 523'e ulaştı.

Toplam vaka sayısı da bir günde 3 bin 599 artarak 132 bin 547'ye çıktı.

EN DÜŞÜK VAKA ARTIŞ ORANI

Vaka sayısında düne göre yüzde 2,8'lik bir artış kaydedildi. Bu oran ise bugüne kadarki en düşük günlük vaka artış oranı oldu.

Toplam vakalardaki günlük artış oranı, ülke genelinde karantina tedbirleri uygulanmadan önceki gün olan 9 Mart'ta yüzde 24,4 seviyesindeydi.

CAN KAYBI SAYISI DÜNE GÖRE ARTTI

Can kayıplarında ise dünkü gerilemenin ardından yeniden bir yükseliş görüldü. Bir gün içinde ölenlerin sayısı dün, 19 Mart'tan bu yana en düşük seviyeye inerek 525 olmuştu. Önceki gün ise bu sayı 681'di.

Yoğun bakımda tedavi görenlerin sayısı da 3 gün üst üste düşüş gösterdi. Ülkede halen yoğun bakımda tedavi gören Covid-19 hastası sayısı 3 bin 898.

İtalya'da 4 haftadır ülke genelinde uygulanan karantina tedbirlerinin en az 13 Nisan'a kadar devam etmesi öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN