İYİ Parti'den Erdoğan'a sokağa çıkma yasağı cevabı: Son kararınız mı?

İYİ Parti'den Erdoğan'a sokağa çıkma yasağı cevabı: Son kararınız mı?

İYİ Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam ilan edilen sokağa çıkma yasağını sabah iptal etmesine esprili bir cevap verdi. Erdoğan'ın mesajının alıntılandığı paylaşımda Kenan İmirzalıoğlu'nun gülerken ki fotoğrafı konularak, "Son kararınız mı Sayın Erdoğan" yazıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıklanan sokağa çıkma yasağını bugün iptal etmesinin ardından İYİ Parti Twitter hesabından esprili bir karşılık verdi.

İYİ Parti, Cumhurbaşkanı'nın Twitter hesabından paylaştığı "Bunun için, Cumhurbaşkanı olarak, 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım. Vatandaşlarımdan, MASKE-MESAFE-TEMİZLİK kurallarına bu süreçte de titizlikle riayet etmelerini önemle rica ediyorum" mesajını alıntılayarak "Son kararınız mı Sayın Erdoğan?" yazdı.

Paylaşımda dikkat çeken bir diğer nokta ise İYİ Parti'nin "Kim Milyoner Olmak İster?" isimli yarışma programına atıfta bulunarak programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun da gülerken çekilen bir karesini paylaşması oldu.

NE OLMUŞTU?

Dün akşam 14 büyükşehir ve Zonguldak'ta 6-7 Haziran tarihlerinde 48 saat sürecek sokağa çıkma yasağı uygulanacağı ilan edilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamada yasağı iptal ettiğini duyurdu. Erdoğan vaka sayıları artmasına rağmen vatandaşlardan bu yönde bir talep geldiğini de belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN