İzin gününde uyumak için telefonunu kapatan genci yakınları öldü zannetti

İzin gününde uyumak için telefonunu kapatan genci yakınları öldü zannetti

Manisa'da iki günlük izninde telefonunu kapatarak uyumak isteyen Ümit Aydoğdu için yakınları 112 Acil'e ihbarda bulundu. Uyurken polisle karşı karşıya kalan ve ateşi ölçülen Aydoğdu ise 'Sadece evde dinleneyim dedim, evime gelmeyen kalmadı. Polis, jandarma, ambulans herkes geldi. Beni öldü zannetmişler' dedi.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yalnız yaşayan Ümit Aydoğdu’dan (28) 2 gündür haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil yardım ekiplerine bildirdi.

Haber verilmesiyle Aydoğdu’nun 8 Eylül Caddesi’nde bulunan ikametine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bir apartmanın 5. katında bulunan eve arka balkondan giren polis, Aydoğdu’nun ev içerisinde uyuduğunu belirledi.

'POLİS, JANDARMA, AMBULANS HERKES GELDİ'

Aydoğdu’nun sağlık ekipleri tarafından ateşi ölçülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Ümit Aydoğdu, izinli olduğu için telefonunu kapatarak dinlenmek istediğini belirterek, kendisine ulaşamayan yakınlarının öldüğünü düşünüp 112 Acil yardım ekiplerine haber verdiklerini söyledi.

Eve gelen ekiplere teşekkür eden Aydoğdu, “2 gündür izinliydim, çalışmıyordum telefonumu kapatarak eve uyumaya gittim. Herkes beni aramış ulaşamamış. Sonra polis ve ambulans geldi çok şükür durumum iyi. Sadece evde dinleneyim dedim, evime gelmeyen kalmadı. Polis, jandarma, ambulans herkes geldi. Hepsinden Allah razı olsun düşünmeleri bile yeter. Beni öldü zannetmişler.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN