İzmir Aliağa'da 3.7 büyüklüğünde deprem- Son depremler

İzmir Aliağa'da 3.7 büyüklüğünde deprem- Son depremler

İzmir'in Aliağa ilçesinde, 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 13.33 kilometre derinliğinde olduğu belirtildi. Türkiye genelinde son depremlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İzmir Aliağa'da 3.7 büyüklüğünde deprem

MANİSA'DA 28 OCAK'TA MEYDANA GELEN DEPREM İÇİN TIKLAYINIZ

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ndan alınan bilgiye göre, deprem saat 13.52'de Aliağa ilçesinde meydana geldi. Merkez üssü Aliağa ilçesi Yükseköy Mahallesi olan deprem herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadı.  Sarsıntı yerin 13.33 kilometre derinliğinde meydana gelirken, deprem Aliağa ve çevresinde de hissedildi. Sarsıntı sırasında vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. 

Türkiye'de son depremler neler?

Türkiye'de ve dünyada her gün çok sayıda deprem meydana geliyor. Bunların bir kısımı hiç hissedilmeyecek kadar küçük oluyor. Ancak teknoloji sayesinde depremin büyüklüğü ne olursa olsun kaydedilebiliyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) ise son depremlerin tamamını takip ediyor ve verilerini tutuyor. Bu verilere göre olası deprem durumlarına yönelik önlemler alınıyor.

Türkiye'de yaşanan depremleri aşağıda yer alan bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

SON DEPREMLER TIKLA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN