İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 6 sözleşmeli bilişim personeli alacak

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 6 sözleşmeli bilişim personeli alacak

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi sözleşmeli olarak personel alımı ilanı yayımladı. 6 Kişilik kadro ile Bilişim Personeli alınacak. Şartlar ve kadrolar haberimizde.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre; Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkalığında istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyü Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik"in 8 inci maddesi uyarınca, Sözleşmeli Bilişim Personeli  pozisyonunda istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak  üzere 17.03.2021 tarihinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğünd yapılacak yazılı sınavla 6 (altı)  adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN