İzmir’de silahlı kavga: 1 yaralı

İzmir’de silahlı kavga: 1 yaralı

İzmir’in Menemen ilçesinde aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki şahıs arasında çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak ağır yaralandı

Edinilen bilgiye göre olay, Uğur Mumcu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan K.A. (21) ve R.H. (23) tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası K.A. tabanca ile R.H’ye üç el ateş etti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan R.H. sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunan R.H.’nin ameliyata alınacağı öğrenildi.Öte yandan K.A., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınırken, olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İZMİR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN