Komik Para adlı oyun İzmirlileri kahkahaya boğuyor

Komik Para adlı oyun İzmirlileri kahkahaya boğuyor

Sahne Tozu Tiyatrosu, ’Komik Para’ isimli oyun ile perdelerini açarak İzmir seyircisi ile buluşurken, oyun izleyenleri kahkahaya boğuyor

2019-2020 sezonunda Sahne Tozu Tiyatrosu, Haldun Dormen Sahnesinin perdelerini "Komik Para" adlı komedi oyunu ile açtı. Ray Cooney’in yazdığı, Haldun Dormen’in çevirdiği Komik Para adlı tiyatro oyununun yönetmenliğini ise Çağlar İşgören üstleniyor. Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncularının sergilediği Komik Para, her cuma-cumartesi 20.00’de, pazar günü ise 14.00’de tiyatroseverlerle buluşuyor.Oyunun yönetmeni Çağlar İşgören ise sezon boyunca farklı ve yeni tiyatro oyunlarını İzmir seyircisi ile buluşturacaklarını söyledi.Oyunun biletlerininde Sahne Tozu Tiyatrosu gişesinden, www.sahnetozu.com adresinden veya Biletix’ten satın alınabileceği belirtildi.

İZMİR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN