Urla Belediyesi EMARÇEB’e katıldı

Urla Belediyesi EMARÇEB’e katıldı

Çalışmalarını çevre dostu belediyecilik anlayışıyla sürdüren Urla Belediyesi, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği (EMARÇEB)’ne katıldı

Türkiye’nin çevre alanında kurulmuş yerel yönetimi olan Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği (EMARÇEB)’nin 2019 yılı 2. Olağan Meclisi, Ayvalık’ta gerçekleşti. Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği ve Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, meclis toplantısında yeni katılan belediyelere"“Ailemize hoş geldiniz, geleceğimiz adına birlikte mücadele etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. Urla Belediyesi, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği (EMARÇEB)’ne katıldı.Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar çalışmalarımızı çevre dostu belediyecilik anlayışıyla devam ettirdik. Aynı düşünceler doğrultusunda bir araya geldiğimiz belediyelerle birlikte mücadelemizi sürdürecek olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum" dedi.

İZMİR/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN