İzmir'de korkutan yangın! Vatandaşlar da müdahale etti

İzmir'de korkutan yangın! Vatandaşlar da müdahale etti

İzmir'in Gaziemir ilçesinde otluk bir alanda çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Vatandaşlar, itfaiyeyle birlikte söndürme çalışması yaparken, arazide bulunan odunluklar ve içindeki malzemeler yanarak kül oldu.

Edinilen bilgiye göre yangın, saat 14.30'da Beyazevler Mahallesi 351 sokakta bulunan otluk alanda henüz bilinmeyen bir sebeple çıktı. Mahalle halkının kışlık odunları koymak için kullandığı öğrenilen alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüyerek yayıldı.

ÇEVRE SAKİNLERİ DE MÜDAHALE ETTİ

Çevre sakinlerinin bildirmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, çevredeki vatandaşlar da söndürme çalışmalarına katkı sundu. Olay yerine gelen itfaiyeye bağlı ekipler ile belediye ekipleri, alevlerin çevredeki evlere ilerlememesi için çaba göstererek yangını kontrol altına aldı.

Yangın sebebiyle arazide bulunan odunluklar ve içindeki malzemeler yanarak kül oldu. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN