İzmit'e anneler için 'Anne Taksi' geliyor

İzmit'e anneler için 'Anne Taksi' geliyor

İzmit Belediyesi, sosyo-ekonomik durumu uygun olmayan vatandaşlara yönelik Anne Taksi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Anne Taksi ile doğum yapan anneler hastaneden evlerine ücretsiz olarak ulaşılabilecek.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hayata geçecek olan Anne Taksi uygulamasıyla birlikte, sosyo-ekonomik durumu uygun olmayan ailelerde doğum yapan anneler hastaneden evlerine ücretsiz olarak rahatça ve güvenle ulaşılabilecek.

'ANNELERİN YANINDAYIZ'

Anne Taksi projesiyle birlikte doğum yapan ve ekonomisi uygun olmayan annelerin hastaneden evlerine güvenle ve ücretsiz ulaşabileceklerini ifade eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit Belediyesi olarak, sosyo-ekonomik durumu uygun olmayan vatandaşlarımıza yönelik uygulamaya alacağımız Anne Taksi projesiyle, yeni doğum yapan annelerimizin yanında olarak, telaşlı zamanlarında onlara destek olmak istedik. Doğumdan sonra evlerine güvenle gitmeleri için hayata geçireceğimiz bu projeyle İzmit’te doğum yapan kadınlarımızı yalnız bırakmayacağız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN