Judo Federasyonu: İyi bir organizasyonu geride bıraktık

Judo Federasyonu: İyi bir organizasyonu geride bıraktık

Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Antalya Grand Slam etkinliği sonrası açıklamalarda bulundu. Huysuz, ''İyi bir organizasyonu geride bıraktık'' dedi.

Türkiye Judo Milli Takımı, Antalya Grand Slam organizasyonunu birer altın, gümüş ve bronz madalyayla 4'üncü sırada tamamladı. Organizasyonun ardından Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, açıklamalarda bulundu. Huysuz açıklamasında, ''Türkiye olarak iyi bir organizasyonu geride bıraktık'' ifadelerine yer verdi.

Antalya'da düzenlenen 'Antalya Grand Slam' sonrası açıklamada bulunan Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Tokyo Yaz Olimpiyat Oyunları'na puan ve kota kazandıran organizasyonu Kovid-19 tedbirleri kapsamında düzenlediklerine vurgu yaptı.

ju.jpg

''İYİ BİR ORGANİZASYONU GERİDE BIRAKTIK''

Turnuvada Dünya ve Avrupa’dan birçok spor yöneticisini de ağırladıklarını belirten Sezer Huysuz şunları kaydetti:

“Oldukça iyi bir organizasyonu geride bıraktık. Tokyo Olimpiyatları’na kota puan veren bir organizasyon olduğu için oldukça önemliydi. Covid-19 tedbirleri kapsamında her şeyi titizlikle yaptık. Dünya ve Avrupa Federasyonlarından konuklarımızı ağırladık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan yetkilerimiz geldiler. Antalya, judo şölenine ev sahipliğini bir kez daha başarıyla tamamladı.” 

"KOTA SAYIMIZI ARTIRMAMIZ İÇİN 3 ORGANİZASYON DAHA VAR"

Tokyo Olimpiyatları’na şu an için 7 kotalarının bulunduğunu söyleyen Başkan Huysuz,

“Kota alma mücadelemiz devam ediyor. Önümüzde 3 müsabaka daha var. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tokyo’ya iyi bir şekilde gitmek istiyoruz. Kota ve puan toplamaya devam” şeklinde konuştu.

JUDO MİLLİ TAKIMI 4. OLDU

Tokyo Yaz Olimpiyat Oyunları'na puan ve kota kazandıran organizasyonda erkekler 81 kiloda Vedat Albayrak altın, aynı gün erkekler 73 kiloda Bayram Kandemir gümüş, ilk gün Gülkader Şentürk kadınlar 48 kiloda bronz madalya elde etti. İtalya ve Japonya ikişer altın ve gümüş madalya ile ilk iki sırada yer aldı. Kanada bir altın, bir gümüş ve iki bronz ile üçüncülüğü elde etti.

Türk Judo Milli Takımı ise 4’üncü sırada turnuvayı tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN