Juventuslu ünlü oyuncuların ev partisine baskın

Juventuslu ünlü oyuncuların ev partisine baskın

İtalyan takım Juventus'un ABD'li oyuncusu Weston McKennie ve bazı takım arkadaşları ev partisi yaparken yakalandı. Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden futbolculara ceza kesildi.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un ABD'li oyuncusu Weston McKennie ve bazı takım arkadaşlarının partisini basan İtalyan güvenlik güçleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlalden futbolculara ceza kesti.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, McKennie'nin Torino'daki villasında düzenlediği ev partisi güvenlik güçlerinin baskınına uğradı.

KOVİD-19 İHLALİNE PARA CEZASI

Mckennie'nin ev sahipliğini yaptığı partiye, Arjantinli Paulo Dybala ile Brezilyalı Arthur'un da kız arkadaşlarıyla katıldığı belirtilirken toplamda 10 kişinin yakalandığı açıklandı. Carabinieri (İtalyan jandarması) ekiplerinin partiye katılanlara Kovid-19 kurallarını ihlalden para cezası kestiği bildirildi.

Siyah-beyazlı oyuncuların salgın döneminde bu şekilde kalabalık ev partisinde bir araya gelmesi, sosyal medya platformlarında da tartışma konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN