Çocuklar Şeker Köy’de buluşacak

Çocuklar Şeker Köy’de buluşacak

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, küçük ziyaretçilerini yaz tatilinin son günlerinde Şeker Köy etkinliğinde buluşturacak

Alışveriş merkezinin 4-12 yaş arasındaki minik ziyaretçileri, Şeker Köy’ün dev lolipopları, şekerden evleri ve dev dondurmalarıyla, masalsı bir eğlencenin tadını çıkarıp, birbirinden eğlenceli oyunlar ve atölyelerle keyifli zamanlar geçirip, tatil anılarını zenginleştirecek.Eğlenceli olduğu kadar heyecan verici etkinliğine katılacak çocuklar, 10 Eylül’de başlayacak olan ve 16 Eylül Pazar gününe kadar sürecek etkinliklerden hafta boyunca saat 14.00 ile 19.00 saatleri arasında yararlanabilecek. Ücretsiz Şeker Köy etkinliğine katılım için, ebeveynlerin Piazza Club başvuru formunu doldurmaları yeterli olacak.

KAHRAMANMARAŞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN