Lego Filmi kahramanları Kahramanmaraş’ta

Lego Filmi kahramanları Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraşlı çocuklar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, iki gün boyunca, Lego filmi kahramanları ile tanışıp, filme özel lego setlerini deneyimleme fırsatı bulacaklar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamındaki etkinlikte çocuklar eğlence dolu anlar yaşayacak.19 Nisan Cuma günü başlayıp, 28 Nisan’a kadar devam edecek etkinlik kapsamında, AVM’nin küçük konukları, legoların dünyasında yolculuğa çıkacak. Lego Filmi 2’nin kahramanları ile tanışıp, filme özel lego setlerini deneyimleme fırsatı bulacak olan çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşayacak.Lego severler, 19-28 Nisan tarihleri arasında, saat 13.00 ile 19.00 arasında, AVM’nin ortak kullanım alanında bir araya gelecek.

KAHRAMANMARAŞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN