Otomobil tutkunları buluştu

Otomobil tutkunları buluştu

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin geleneksel hale getirdiği “Auto Show” bu yıl daha geniş katılımla gerçekleşti

Bu yıl ikincisi düzenlenen Piazza Auto Show, nefesleri kesen son model otomobilleri sergiledi. AVM’nin açık otoparkında gerçekleşen etkinlikte ünlü markalar son model otomobillerini görücüye çıkardı. Off Road ve Motor Kulübü’nün de desteklediği fuarda, birbirinden güzel otomobiller göz kamaştırdı.Piazza’nın müşterilerine özel indirim avantajları ve cazip ödeme seçeneklerinin de sunulduğu Auto Show, 3 gün boyunca binlerce ziyaretçi konuk etti. Eş, çocuk ve dostlarıyla topluca gelen ziyaretçiler, otomobilleri hayranlıkla izlemekle kalmayıp, cazip fırsatları da değerlendirme imkanı buldular.

KAHRAMANMARAŞ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN