Kahreden olay! Pusetten düşen 6 aylık bebek hayatını kaybetti

Kahreden olay! Pusetten düşen 6 aylık bebek hayatını kaybetti

Gaziantep'te, pusette uyuduğu sırada yere düştükten sonra beyin kanaması geçiren 6 aylık Eymen bebek bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

İddiaya göre, anne Aynur Ekici oğulları Eren (8) ile 6 aylık Eymen bebeği evde bırakarak ekmek almaya çıktı. Anne evden çıktıktan sonra pusette uyuyan Eymen bebek uyanarak hareket etmeye başladı. Pusette bir süre hareket ettikten sonra dengesini kaybederek kafa üstü yere düşen Eymen bebek, ağır yaralandı.

BİR HAFTALIK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Ağır yaralanan Eymen bebek, eve gelen annesinin çağırdığı 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede beyin kanaması teşhisi konulan Eymen bebek, bir haftalık yoğun bakım sürecinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Eymen bebeğin cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN