Kamala Harris'e eşinden anlamlı mesaj

Kamala Harris'e eşinden anlamlı mesaj

ABD tarihinin ilk kadın başkan yardımcısı seçilen Kamala Harris'in eşi Doug Emhoff, kendisi adına açılan 'Secondgentleman' (İkinci Beyefendi) hesabından anlamlı bir mesaj paylaştı: "Bir Amerikan Başkan yardımcısının eşi olmaktan gurur duyuyorum."

ABD’de ilk kadın başkan yardımcısı seçilen Kamala Harris’in eşi Doug Emhoff, kendisi için açılan “İkinci Beyefendi” Twitter hesabından anlamlı ve ilginç bir mesaj paylaştı. Emhoff “Bir Amerikan Başkanının veya Başkan Yardımcısının ilk erkek eşi olmaktan onur duyuyorum” dedi.

 

 

Emhoff “Bir Amerikan Başkanının veya Başkan Yardımcısının ilk erkek eşi olmaktan onur duyuyorum. Ancak nesillerdir kadınların benden önce bu rolde çoğu zaman çok fazla takdir veya kabul görmeden görev yaptığını her zaman hatırlayacağım. Onların ilerleme miraslarının üzerine İkinci Beyefendi olarak inşa edeceğim” ifadelerini kullandı.  

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN