Kansere yakalanan sokak köpeği için Rusya'dan ilaç getirtti

İzmir'de yaşayan Elena Gündüz, 'Kocabaş' isimli sokak köpeğinin kanser olduğunu öğrendi. Eşi ile birlikte köpeğin ameliyatını karşılayan kadın, Türkiye'de bulunamayan kanser ilacını Rusya'dan getirterek Kocabaş'ın hayata tutunmasını sağladı.


Güzelbahçe ilçesinde yaşayan ve 21 yıl önce Türkiye'ye gelen eski ameliyathane hemşiresi Rus uyruklu Elena Gündüz, 6 yıldır sokağında beslediği Kocabaş isimli köpek 2,5 sene önce hastalanınca eşi ilahiyatçı eğitimci Ahmet Gündüz ile onu veterinere götürdü. Veterinerde köpeğin kanser olduğunu öğrenen çift, önce Kocabaş'ın ameliyat ettirerek, kanserli kitlenin alınmasını sağladı. Ameliyat olduktan birkaç ay sonra tekrar kanserli bir kitlenin ortaya çıktığını öğrenen çift, kolları sıvadı. Tedavinin devamı için gerekli olan ilacı Türkiye'de bulamayan Elena Gündüz, Rusya'daki akrabalarından rica ederek, Rusya'dan getirtti. İlacı salamın arasına koyarak Kocabaş'a veren Gündüz, her gün kasaptan aldığı kemikleri kaynatarak köpeği besliyor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir