Karabük’te okuma-yazma kursiyerlerine hediye

Karabük’te okuma-yazma kursiyerlerine hediye

Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan okuma-yazma kurslarına katılan kursiyerlere kitap hediye etti

Karabük Belediyesi sosyal yaşam merkezlerinde başlatılan okuma-yazma kurslarına katılan kursiyerleri ziyaret eden Başkan Yardımcısı Berker, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin okuma-yazma kursları üzerinde hassasiyetle durduğunu söyledi.Berker, "Okuma-yazma kurslarına 1 kişi dahi başvurmuş olsa sınıf açıyoruz. Kursiyerlerimizin çok istekli ve heyecanlı olduklarını gördük. Çeşitli sebepler ile okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımıza sosyal yaşam merkezlerimizde kurslarımız özverili bir şekilde devam ediyor. Verilen kurslarda gördüğümüz tablo bizi çok mutlu ediyor" dedi.

KARABÜK/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN