Otomobil takla attı: 2 yaralı

Otomobil takla attı: 2 yaralı

Karabük’te seyir halindeki otomobil önündeki araçların Radar aracını görünce yavaşlaması sonrası orta refüje çarparak takla attı

Ters dönen otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza, Safranbolu - Karabük çevre yolunda meydana geldi. 78 SH 106 plakalı otomobili ile Karabük istikametine seyreden Hamza Yavaşçı (59) bu sırada önündeki araçların Radar aracını görmesi üzerine yavaşlaması sonrası direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak ters dönen otomobil bir süre sürüklendikten sonra durdu. Diğer dürücülerin yardımı ile ters dönen araçtan çıkarılan sürücü Yavaşçı ile yanında bulunan kızı Rabia Ebru Yavaşçı (35) olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Kaza nedeniyle tek şeridin işlediği yolda, ters dönen otomobili çekici yardımı ile çeviremeyince devreye polisler girdi. Asayiş ve trafik polislerin yardımı ile ters dönen otomobil düzeltildikten sonra otomobil çekiciye yüklendikten sonra yol tamamen trafiğe açıldı.

KARABÜK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN