Karadeniz'e sağanak geliyor! Meteoroloji 7 il için uyardı

Karadeniz'e sağanak geliyor! Meteoroloji 7 il için uyardı

Karadeniz, bugün batı kesimlerinden başlayarak serin ve yağışlı sistemin etkisi altına girecek. Buna göre, Samsun, Kastamonu, Çorum, Ordu, Sinop, Amasya ve Tokat'ta kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji, Karadeniz'deki 7 il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Yapılan açıklamaya göre, Karadeniz Bölgesi bugün batı kesimlerinden başlayarak serin ve yağışlı sistemin etkisi altına girecek.

YAĞIŞLAR CUMA GÜNÜNE KADAR SÜRECEK

Samsun, Kastamonu, Çorum, Ordu, Sinop, Amasya ve Tokat'ta cuma gününe kadar görülecek yağışların, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.

Özellikle iç kesimlerde yer yer kuvvetli olması beklenen yağışlar, nedeniyle olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

SICAKLIKLAR YENİDEN ARTACAK

Yağışlı ve serin havanın, cuma gününden itibaren bölgeyi terk edeceği belirtildi.

Cuma gününden itibaren sıcaklıkların, bölge genelinde hissedilir derecede artacağı ve mevsim normalleri üzerine yükseleceği tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN