Karaman Belediyesi parklarda bulunan oturma banklarını kaldırdı

Karaman Belediyesi parklarda bulunan oturma banklarını kaldırdı

Karaman Belediyesi, koronavirüs (COVIT-19) ile yapılan mücadele kapsamında şehir genelinde, vatandaşların yoğun olarak kullandığı parklarda bulunan oturma banklarını kaldırdı.

Karaman Belediyesi, koronavirüs (COVID-19) salgınının yayılmasını önlemek için aldığı tedbirler doğrultusunda, devletimizin zorunlu haller dışında sokağa çıkmamaları duyurusunun ardından vatandaşların sık sık kullandıkları oturma banklarını kaldırma kararı aldı.Tüm uyarılara rağmen bank kullanımının azalmaması nedeniyle böyle bir çözüme mecbur kalan belediye, normal zamanlara dönünceye kadar şehrin muhtelif yerlerindeki bankları kaldırmaya devam edecek. Kent genelinde toplu taşıma araçları, ibadethaneler, okullar, otogar, caddeler, sokaklar ve kamu binaları gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfektasyon çalışmasına devam eden ekipler, tüm uyarılara rağmen kullanılan bankları önlem ve tedbir almak amacıyla kısa süreliğine kaldırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN