Başkan Kalaycı: "Şehrin sorunlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız”

Başkan Kalaycı: "Şehrin sorunlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız”

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, şehrin sorunlarını bildiklerini belirterek, "İnşallah hep birlikte bu şehrin sorunlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız" dedi

Karaman Belediyesi şehrin farklı noktalarında altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Alt yapının önemine değinen Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, “Belediye olarak altyapı çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Şehrin farklı noktasında 7/24 esasına göre çalışan ekiplerimiz ihtiyaç duyulan bölgelere anında müdahale ederek çözüme kavuşturuyor. Altyapı çalışmalarını acil durumların dışında belirlediğimiz belirli bir plan dahilinde gerçekleştiriyoruz. Bu şehrin sorunlarını biliyoruz ve inşallah hep birlikte bu şehrin sorunlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız” dedi.

KARAMAN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN