Ermenek Kaymakamı Taşgın’dan lösemi hastasına ziyaret

Ermenek Kaymakamı Taşgın’dan lösemi hastasına ziyaret

Karaman’ın Ermenek İlçe Kaymakamı Batuhan Taşgın, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla 5 buçuk yaşındaki lösemi hastası İklimnaz Akpınar’ı ve ailesi ziyaret etti

Ermenek Kaymakamı Batuhan Taşgın, Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle ilçede yaşayan 5 buçuk yaşındaki İklimnaz Akpınar’ı ve ailesini ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Kaymakam Taşgın, iklimnaz Akpınar ve ailesini tanımaktan mutlu olduğunu dile getirdi. İlçeye yakın bir zamanda geldiğini ifade eden Kaymakam Taşgın, "Geldiğim gün itibariyle ilçe halkı bizi sahiplendi, bu çok güzel bir şey. Allah’tan şifa dilerim inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Maddi, manevi her zaman bizler yanınızdayız. Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz her zaman kimin neye ihtiyacı varsa onun yanındadır. Sizlere kapımız her zaman açık" dedi.Baba Sebahattin Akpınar ise, Kaymakam Taşgın’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.Kaymakam Taşgın, ziyaretinde ailenin diğer bireyleri ile sohbet edip aile ve iklimnaz’ın tedavisi hakkında bilgiler aldı.

KARAMAN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN