Karamollaoğlu: Devir geliri bölüşerek çoğaltma devridir

Karamollaoğlu: Devir geliri bölüşerek çoğaltma devridir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye’nin koronavirüs nedeniyle geçirdiği zor günleri birlikte aşacağını belirterek, “Devir derdi bölüşerek azaltma ve geliri bölüşerek çoğaltma devridir” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twtter hesabından yaptığı açıklamada Türkiye’nin koronavirüs nedeniyle geçirdiği zor günleri birlikte aşacağını belirterek, “Devir derdi bölüşerek azaltma ve geliri bölüşerek çoğaltma devridir” dedi.

Karamollaoğlu şunları söyledi: “Sokakta simit satarak evini geçindirmeye çalışan insan, yanında binlerce kişi çalıştıran işveren, ücretli öğretmen, KHK borcunu düşünen gencimiz, sokakta seyyar satıcılık yapan insanımız, kepenk kapatan esnafımız, görev yapmayı bekleyen KHK mağdurları, cezaevinde yatan mahkumlar, zaten uzun süredir işsiz olanlar ve bu süreçte işsiz kalanlar, salgına rağmen çalışmak zorunda olan işçiler, huzurevinde kalan yaşlılar, kimsesizler ve sokak hayvanlarının mağdur olmamasını sağlamalıyız. Hiçbir insanımız ve canlının bu süreçte mağdur edilmemesi ve aç, açıkta kalmaması için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstermek mecburiyetindeyiz. Devletimiz, insanımızın tamamının derdine derman olmak zorundadır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN