Cansu Canbaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Cansu Canbaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Üniversite eğitimini uluslararası ilişkiler üzerine alan Cansu Canbaz, CNN Türk ve Habertürk'ün Ankara bürosunda bir süre çalıştıktan sonra TRT Haber'de muhabirliğe başladı. Yabancı liderlerle röportajlar yaptı. 2019 yılından sonra TRT Spor'a transfer olarak spor medyasına adım attı. İşte, Cansu Canbaz biyografisi...

TRT Spor spikeri Cansu Canbaz Instagram fotoğrafları ile beğeni topluyor. Sosyal medyada takipçileriyle zaman zaman soru-cevap yapan ünlü spiker, izlediği dizi-filmleri ve okuduğu kitapları paylaşıyor. Verdiği bir röportajda, çocukluk yıllarında spiker olmayı hayal ettiğini ve bunu gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Cansu Canbaz, dünyayı tanımak amacıyla ve öğrenme hırsı dolayısıyla üniversite eğitimini uluslararası ilişkiler üzerine aldığını söyledi.

cansucanbaz1.jpg

CANSU CANBAZ'IN HAYATI

17 Aralık 1989 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Cansu Canbaz aslen Erzurumludur. Dedesi İsmail Canbaz'ın adı Ankara'da bir sokağa verildi.

İlk, orta, lise öğrenimini Ankara'da okudu. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.

Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde spikerlik eğitimi aldı.

Medyada çalışmaya genç yaşta karar veren Cansu Canbaz, üniversite stajını CNN Türk ve Habertürk dış haberlerde yaptıktan sonra 1 yıl İngiltere'de yaşadı.

Türkiye'ye döndükten sonra TRT Haber'de yurt içinde ve yurt dışında muhabirlik yaptı.

2019 yılında spor medyasına giriş yapan deneyimli spiker, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında 2022 yılı itibarıyla sunuculuk yapmayı sürdürüyor.

cansucanbaz2.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1989 doğumlu olan Cansu Canbaz, 2023 yılı itibarıyla 34 yaşındadır ve bekardır.

Cansu Canbaz 1.75 metre boyunda, 54 kilo ve yay burcudur.

İyi seviyede İngilizce konuşabilmektedir.

Beşiktaş taraftarıdır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @cansucanbaz, Twitter'da @cansucanbaz_, Facebook'ta @cansu.canbaz.39 kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN