Cemal Güzelci kimdir, ne iş yapar, Hülya Avşar'la evlendi mi?

Cemal Güzelci kimdir, ne iş yapar, Hülya Avşar'la evlendi mi?

Hülya Avşar ile birliktelik haberlerinin ardından, iş insanı Cemal Güzelci'nin yaşam öyküsü araştırıldı. Uzun yılların ardından Hülya Avşar'ın yeni bir ilişkiye başlamasının öznesi olan Cemal Güzelci'nin merak edilen biyografisi, haberimizde...

Cemal Güzelci, magazin haberleri ile gündeme geldi. Ünlü iş insanı, Hülya Avşar ile baş başa yemek yediği Yeşilköy'deki bir mekanda magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. İkilinin beraberlik haberleri, Hülya Avşar'ın aradığı aşkı Cemal Güzelci'de bulduğu yorumlarını aldı. Bu ilişki, akıllara Hülya Avşar'ın verdiği bir röportajda sarf ettiği şu sözleri getirdi: "Benim için her şey kısmet. Dil, din, ırk fark etmez, karşımdaki kişinin beni heyecanlandırması yeter... Instagram'ı olan bir sevgili istemem! Ben erkeklere Instagram'ı yakıştırmıyorum, bana göre değil. Spor yapmayan insanlar da bana göre değil. Sosyal medyada vakit geçiren erkekler de bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz."

CEMAL GÜZELCİ'NİN HAYATI VE KARİYERİ

Cemal Güzelci Derlüks Deri Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

İş insanı Cemal Güzelci'nin eski Galatasaray'lı futbolcu Burak Yılmaz ile yakın arkadaş olduğu biliniyor.

Güzelci, İstanbul Pertevniyal Lisesi mezunudur.

1992 yılından itibaren deri giyim sektöründe çeşitli kademelerde çalışan iş insanı, 2002 yılında Derlüks'ün kuruluşunda bulunarak, 2008 yılında şirketin büyük ortağı olmuştur.

Cemal Güzelci, iyi derecede Rusça bilmektedir.

Güzelci, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da kendi adıyla yer almazken farklı kullanıcı adıyla bulunma durumu henüz bilinmiyor.

1-005.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN