Mihriban Dinçer Hurmacı kimdir, kaç yaşında, Özer Hurmacı ile ne zaman evlendi?

Mihriban Dinçer Hurmacı kimdir, kaç yaşında, Özer Hurmacı ile ne zaman evlendi?

Süper Lig'de birçok takımda forma giydikten sonra bu sezon boşta kalan Özer Hurmacı, eşi Mihriban Dinçer Hurmacı'nın astroloji nedeniyle kendisine haksız ithamlarda bulunmasından dolayı Eylül 2021'de boşanma davası açtı. Daha sonra barışan çift, Şubat 2022'de kavga ederek yeniden ayrıldı. İşte, Mihriban Dinçer Hurmacı'nın hayat hikayesi...

Son olarak 2020-2021 sezonunda Bursaspor'da forma giydikten sonra yeni sezonda kulüp bulamayan ve boşta kalan futbolcu Özer Hurmacı'nın evliliği sona eriyor. Ünlü futbolcu, Trabzonspor'da oynadığı dönemde 2015 yılında Mihriban Dinçer Hurmacı ile evlenmişti. Çiftin nikah şahitliğini o dönem kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan yardımcısı Ali Uzunay ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Terzi ile teknik direktör Ersun Yanal yapmıştı.

5edf6ae2bf214407ec296d39.jpg

MİHRİBAN DİNÇER HURMACI NEDEN BOŞANIYOR?

Özer Hurmacı, 1 Eylül 2021 Çarşamba günü İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak, eşi Mihriban Dinçer Hurmacı'ya evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle 'çekişmeli' olarak boşanma davası açtı.

Mahkemeye sunulan dilekçedeki iddiaya göre, sürekli astroloji ile ilgilenen Mihriban Dinçer Hurmacı, astroloji haritalarına bakarak eşi Özer Hurmacı üzerinde, "Sen, beni aldatıyorsun" diye baskı kuruyordu.

Mihriban Dinçer Hurmacı ile eşi arasında evliliğin başından beri bir iletişimsizlik vardı. Özer Hurmacı, 2018 yılında Erzurumspor'a transfer olduğu dönem Mihriban Dinçer Hurmacı, Erzurum'a gitmeyerek eşini yalnız gönderdi.

Aralık 2021'de boşanmaktan vazgeçtiklerini açıklayan çift, 4 Şubat 2022 tarihinde yaşadıkları kavganın ardından yeniden ayrılma kararı aldı. Mihriban Dinçer Hurmacı, eşi Özer Hurmacı'nın kendisini döverek kaçtığını açıklayarak sosyal medya hesabından yüzünün kanlar içerisinde kaldığı fotoğrafları paylaştı. Özer Hurmacı, 5 Şubat 2022 günü polis tarafından gözaltına alındı.

haritaya-baktim-beni-aldattin-dedi-bosadi-h55586-2cfed.jpg

MİHRİBAN DİNÇER HURMACI'NIN HAYATI

1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

2015 yılında futbolcu Özer Hurmacı ile evlendi. Eşi, 1 Eylül 2021 tarihinde boşanmak için dava açtı. Çiftin 3 çocuğu bulunuyor.

Mihriban Dinçer Hurmacı'nın hayatı hakkında pek bilgi bulunmuyor.

Çiftin arasındaki iletişimsizliğin, ayrı yaşadıkları dönemde daha da arttığı iddia edildi. Evliliklerinde kusurlu tarafın eşi Mihriban Dinçer Hurmacı olduğunu dilekçesinde belirten Özer Hurmacı, boşanmalarına karar verilmesini ve 3 çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini istedi.

ÖZEL YAŞAMI

1994 doğumlu olan Mihriban Dinçer, 2022 yılı itibarıyla 28 yaşındadır.

Mihriban Dinçer 1.74 metre boyunda, 63 kilo ve terazi burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @mihribanhurmaci_ kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN