Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral kimdir? Ne zaman ve neden öldü? İki çocuğu yetim kaldı...

Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral kimdir? Ne zaman ve neden öldü? İki çocuğu yetim kaldı...

Özgü Namal'ın 2014 yılında dünyaevine girdiği eşi Serdar Oral, 2020 yılında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Oyunculuğu bıraktıktan sonra merhum eşi ve çocuklarıyla birlikte Muğla Köyceğiz'de yaşamaya başlayan Özgü Namal, büyük üzüntü yaşadı. İşte, Serdar Oral biyografisi...

Kurtlar Vadisi dizisinde 'Elif' karakteriyle hafızalarda yer edinen Özgü Namal, eşi Serdar Oral'ın vefatının ardından ailece yaşadıkları çiftlik evini terk etti. 5 yıl daha kira sözleşmesi olmasına karşın evi boşaltarak Köyceğiz'den ayrılan ünlü oyuncu, çocuklarıyla beraber İstanbul'da yaşamaya başladı.

ozgu-namal-in-esi-serdar-oral-yasamini-yitirdi-789409-1-001.jpg
Serdar Oral ve Elem Su

ÖZGÜ NAMAL'IN EŞİ SERDAR ORAL NE ZAMAN ÖLDÜ?

2015 yılında İstanbul'dan Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşen Özgü Namal ile Serdar Oral çiftini ölüm ayırdı...

Anne olduktan sonra oyunculuk kariyerini askıya alan Özgü Namal, eşi ve çocuklarıyla birlikte Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir köye yerleşti. 10 yıllığına bir çiftlik evini kiralayan çift, yanındaki 7 dönümlük araziyi de 1 milyon 400 bin TL'ye satın aldı.

5 Ekim 2020 günü Özgü Namal ve çocukları İstanbul'dayken Köyceğiz'de bulunan Serdar Oral, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Acı olay sonrası Köyceğiz'deki evine bir daha uğramayan Özgü Namal, temelli olarak İstanbul'a yerleşti ve merhum eşiyle birlikte satın aldıkları arsayı da önce satışa çıkardı, daha sonra satış işleminden vazgeçti.

ejpyp3ywoaetsxc.jpg

SERDAR ORAL'IN HAYAT HİKAYESİ

Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral'ın mesleği Ferco Holding ortaklarından biriydi. Daha önce reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren iş insanı, yoga ve nefes terapistliği de yaptı.

Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Serdar Oral'ın 40'lı yaşlarda olduğu tahmin ediliyor. Çiftin, 'Nefes' (d.2015) ve 'Elem Su' (d.2017) adlarında iki çocuğu bulunuyordu

Serdar Oral'ın ilk evliliği olan Alman Engel Hornhuber'den iki çocuğu, ikinci eşi Pınar Akıncı'dan ise bir kızı vardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN