Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Liseden mezun olduktan sonra grafikerlik eğitimi alarak iş hayatına atılmayı hazırlanan Tuğba Altıntop, 1996 yılında Miss Turkey'de birinci seçilerek şöhreti yakaladı. Bir dönem magazin basınının gündeminden düşmeyen ünlü isim; şarkıcılığının, oyunculuğunun ve mankenliğinin yanı sıra şarkı sözü yazarlığı da yaptı. İşte, Tuğba Altıntop biyografisi...

1996 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi seçilen Tuğba Altıntop, aynı yıl nikah masasına oturduğu Rafet El Roman ile 2003 yılında ayrıldı. Uzun süre kavgalı ve davalı olan çift, kızlarının büyümesiyle barıştı. Tuğba Altıntop, verdiği bir röportajda, "Çocuklarımdan ayrı kaldığım dönemde hayat benim için durmuştu. Zaman zaman kopsam da annemin, babamın ve iki erkek kardeşimin desteğiyle hayata tekrar tutundum. O kadar gözyaşı döktüm ki, sular seller gibiydi... Vücudum da kanser hücreleri çoğalmıştı. Hiçbir şey yiyemiyordum, kas erimesine girmişti bünyem. Hayat bana bir seçenek sundu: 'Yaşayacak mısın, ölecek misin?' Ben yaşamayı seçtim.

Rafet, (2008 yılında) kızlarımı bana getirdi ve biz, artık her şeyi unuttuk. Kızlarımız için aramızı düzeltmemiz gerekiyordu ve şu an güzel bir arkadaş ilişkimiz oluştu. O kavgalardan sonra bu hale gelmemiz garip gelebilir ama bir ömür kavga mı etseydik. Şu anki durumumuza çok şükrediyorum" diye konuştu.

rafet-el-roman-su-el-nur-roman-tugba-altintop-sevval-nur-roman.jpg
Rafet El Roman, Su El Nur Roman, Tuğba Altıntop, Şevval Nur Roman

SOKAK KÖPEKLERİ TUĞBA ALTINTOP'A SALDIRDI

Tuğba Altıntop, 8 Eylül 2022 Çarşamba günü arkadaşlarıyla birlikte gittiği İstanbul Şile'de sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan ve kanlar içinde kalan eski manken va şarkıcının göz altına ve çenesine dikiş atıldı.

Tuğba Altıntop'un yakın arkadaşlarından Simge Tertemiz, sosyal medya hesabında, "İnanamıyorum büyük geçmiş olsun. Tüylerim diken diken... Aradım sesini duydum, çok şükür Tuğbişimin sağlık durumu iyi. Rabbim şifa versin. Seni seviyorum. En kısa sürede o güzel yüzünle, sağlıkla aramızda olman dileğiyle kardeşim. Gelmiş geçmiş olsun" notunu paylaştı.

tugba-altintop-kopek-saldiri.jpg

TUĞBA ALTINTOP'UN HAYAT HİKAYESİ

15 Aralık 1976 tarihinde Adana'da dünyaya geldi.

Liseden sonra grafikerlik üzerine eğitim aldı. 1996 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'nda (Miss Turkey) birinci seçildi. Modellik ve mankenliğin yanı sıra dizilerde ve filmlerde rol aldı.

Tuğba Altıntop, 2007 yılında 'Sana Söylüyorum' albümü ile müzik hayatına adım attı. Albümde Murat Güneş, Güven Baran, Aydın Sarman, Hüseyin Bitmez gibi isimlerin besteleri yer aldı. Ayrıca albümde Tuğba Altıntop'un sözünü kendi yazdığı 'Ağıt' adlı şarkıya da yer verdi.

2013 yılında 6 yıllık aradan sonra 'Yana Yakıla' single şarkısını online müzik platformlarında yayınladı. 2016 yılında yeni albümü La La'yı piyasaya süren ünlü şarkıcı, albümde Serdar Ortaç, Ozan Doğulu, Ayşen gibi isimlerle çalıştı.

ÖZEL YAŞAMI

1976 doğumlu olan Tuğba Altıntop, 2022 yılı itibarıyla 46 yaşındadır.

1996-2003 yılları arasında şarkıcı Rafet El Roman ile evli kaldı. Bu evliliğinden 'Su El Nur' (d.2000) ve 'Şevval Nur' (d.2003) adlarında iki kız çocuğu dünyaya getirdi.

Tuğba Altıntop 1.72 metre boyunda, 53 kilo ve yay burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @tugbaaltintopofficial, Twitter'da @tugbaaltintop1 kullanıcı adıyla yer almaktadır.

tugba-altintop-su-el-nur-roman-sevval-nur-roman.jpg
Tuğba Altıntop, Su El Nur Roman, Şevval Nur Roman

TUĞBA ALTINTOP ALBÜMLERİ

2007 - Sana Söylüyorum
2013 - Yana Yakıla (Single)
2016 - La La

TUĞBA ALTINTOP DİZİLERİ

2004 - Fırtına Hayatlar
2004 - Bizim Karakol

TUĞBA ALTINTOP FİLMLERİ

1995 - Zampara Seyfettin

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN