Amasya'da sürücü trenin altında kalmaktan son anda kurtuldu

Amasya'da ikaz lambası yanmasına rağmen hemzemin geçide girip, bariyeri eliyle kaldırmaya çalışan sürücü ölümden döndü. Rayların üstünde bulunan otomobile, hızla gelen tren çarptı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Sürücünün ise bariyeri kaldırırken diğer eliyle makiniste dur işareti yapması şaşkınlık yarattı.

Dursun Arslan, hemzemin geçide girerek iki bariyer arasında kaldı. İlk bariyerin açık kısmından giren Arslan, diğer bariyeri eliyle kaldırmak istedi. Bir eliyle bariyeri kaldırmaya çalışan sürücü, diğer eliyle makiniste dur işareti yaptı. Samsun yönüne giden yük treni ise Arslan'ın arabasına çarparak, otomobili şarampolden aşağıya yuvarladı. Arslan ise son anda kaçarak kurtulurken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir