Antalya'da ağaca çarpan otomobil küle döndü: Sürücü araç içerisinden çıkartılamadı

Antalya'da kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın şiddeti ile alev alan otomobil kısa sürede büyük yangınlara teslim olurken sürücü ise çevredekilerin tüm müdahalelerine rağmen zamanında otomobilin içerisinden çıkartılamadı. Sürücünün yakınları ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

İddialara göre Ömer Faruk N. yönetimindeki 77 ED 077 plakalı otomobil Antalya'nın Atatürk Bulvarı Öğretmenevleri Mahallesi'nde seyir halinde ilerlerken sürücü Faruk N. kontrolünü kaybetti ve yol kenarındaki ağaca çarptı.

Otomobilin şiddetli bir şekilde çarptığı da iddialar arasında yer alırken otomobil ise çarpmanın etkisiyle birlikte alev almaya başladı ve alevler kısa sürede yükseldi ve tüm otomobili sardı. Alevlerin otomobili sardığı sırada ise sürücü Faruk N.'nin otomobilin içerisinde sıkıştığı ve dışarı çıkartılamadığı öğrenildi.

Sürücü otomobilin içerisinden çıkartılamadı

İhbarlar yerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile yangın kontrol altına alınırken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde ise sürücü Ömer Faruk N.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yakınları sinir krizleri geçirdi

Sürücünün yakınlarından olan bir kişi ise Faruk N.'nin hayatını kaybettiğini öğrenmesinin ardından "Benim de canımı al" diyerek sinir krizleri geçirdi ve çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Ömer Faruk N.'nin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırılırken olayla ilgili incelemelerin ise devam ettiği öğrenildi.

O anlar cep telefonu kameralarıyla böyle kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir