Arkadaşını uygulamadan kurtarmak için polise bıçak çekti

Antalya'da polis uygulama noktasına takılan sürücüyü kurtarmak isteyen arkadaşı, önce kendisini yaraladı daha sonra da polisleri tehdit etti. Gözaltına alınmak üzereyken de bir polis memurunu yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. O anlar ise böyle kaydedildi.

Antalya'nın Çatalköprü Caddesi üzerindeki trafik kontrol uygulaması gerçekleşti.

07 AVG 717 plakalı aracı durduran polis ekipleri durdurdukları aracın sürücüsünden ehliyet ve ruhsat istedi fakat sürücü Alzheimer hastası ve kanser olduğunu söyleyerek sıyrılmaya çalıştı. En sonunda ikna edilen sürücünün kimliğinde Hakan G. yazdığı görüldü. Ehliyeti ile kimliği arasında uyumsuzluk olduğunu fark eden polis ekipleri o sırada yanlarından yaya olarak uzaklaşmaya çalışan asıl sürücü T.T.T.'yi durdurdu ve yapılan kontrollerde 132 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

"SÜRÜCÜ TEKRARDAN KAÇMAYA ÇALIŞTI"

Bu sırada yolcu koltuğunda oturan M.G. belinden bıçağını çıkartarak polis memurlarının üzerine yürüdü ve onları tehdit etti. Biber gazı kullanmak zorunda kalan polis ekipleri kendisine de zarar veren şahsı uzun iknalar sonucunda kontrol altına aldı ve o esnada kaçmaya çalışan sürücü T.T.T. yine polis ekipleri tarafından yakalandı.

"ÇIKAN KARGAŞADA POLİS MEMURUNU YARALADI"

M.G. adlı şahıs gözaltına alınmak üzere araca bindirileceği sırada çıkan bir kargaşada trafik polisi Barış A.'yı yaraladı.

"SÜRÜCÜ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI"

M.G. adlı şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliye tarafından polise mukavemet ve kasten yaralama suçundan tutuklanırken, T.T.T. adlı sürücü ise adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir