Avcılar'da inşaat duvarı çökünce yol da çöktü! Sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı

İstanbul Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan bir binanın temel duvarı çöktü. Duvarın çökmesinin ardından ise duvarın yakınındaki yolun bir bölümünde de çökme meydana geldi. Sokak hem yaya hem de araç trafiğine kapatılırken çöküş sonrası görüntüler ise kameralara böyle yansıdı.

Kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın duvarı çökünce yol da çöktü, sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Sabah saatlerinde Avcılar Merkez Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm çerçevesindeki bir inşaatta yaşanan olayda iddialara göre, kentsel dönüşüm çerçevesinde yıktırılan binanın yeni temeli kazıldı. Betonla yapılan inşaatın temel duvarlarında gece saatlerinde kısmen çökme meydana geldi.

İKİNCİ ÇÖKMEYLE BERABER YOL DA ÇÖKTÜ

Duvarın çökmesinin ardından aynı yerde, sabah saat 07.30 sıralarında ikinci çökmeyle beraber yolun da bir kısmı çöktü. Yoğun olarak kullanılan yolda çökmenin meydana geldiğini fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Servise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine itfaiye, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi.

SOKAK ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNE KAPATILDI

Polis, güvenlik amacıyla sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı. İtfaiye ise çökme nedeniyle kalan vatandaşın olup olmadığını kontrol etti. Kimsenin yaralanmadığı çökme ile ilgili çalışmalara sürüyor.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenilirken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.