Ayakları yerden kesildi! Uyuşturucu etkisindeki şahıs E-5'i birbirine kattı

İstanbul'da E-5'in Okmeydanı mevkiinde iddialara göre uyuşturucu kullanmış bir adam ortalığı birbirine kattı. Görüntülerde kendinde olmadığı açıkça belli olan şahısın, o halde karşıya geçmeye çalışırken önce bir aracın çarpması sonucu yere savrulması sonra da diğer aracın üzerinden geçmesi sonucu yaralandığı gözüküyor. O anlar ise kameraya böyle kaydedildi.

Okmeydanı'nda meydana gelen olayda uyuşturucu kullanmış bir şahıs E-5'te karşıdan karşıya geçmeye çalışınca olanlar oldu ve ortalık karıştı.

Dün akşam saatlerinde yaşanan olay E-5 Karayolu Kağıthane Okmeydanı mevkiinin Ankara istikametinde meydana geldi. İddialara göre uyuşturucu madde etkisinde olduğu düşünülen bir şahıs karayoluna girdi ve sol şeritte dengesini zor sağlamasına rağmen dakikalarca bekledi.

ÖNCE ÇARPTILAR SONRA DA ÜZERİNDEN GEÇTİLER

Şahsı gören vatandaşlar polis ekiplerine hemen ihbarda bulundu ve o anlar kameralara kaydedilirken ise uyuşturucu etkisindeki şahsa önce bir araç çarptı daha sonrasında da başka bir araç üstünden geçti. Dehşet anları cep telefonu kameralarına saniye saniye yansırken olay anını gören vatandaşlar ise şoke oldu.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Olayın ardından yaralanan şahıs için ihbar üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı şahsı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Edinilen bilgilere göre şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken kaza nedeniyle bir süre duran trafik ise şahsın hastaneye kaldırılması sonrası normale döndü.

O dehşet anları ise böyle kaydedildi.