Akif Beki: Erdoğan karşısında Kılıçdaroğlu'nu aday görme arzusunu yansıtıyor

Yıldıray Oğur Ve Akif Beki KARAR TV'de gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

KARAR TV'de gündemi değerlendiren Beki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün içki üzerine söyledikleri, bugün Kılıçdaroğlu üzerine söylediklerini üst üste koyduğumuzda kutuplaştırıcı ve tarih edici bir dil olduğunu belirterek, 'Damara basmanın amacı rakip olarak karşısında Kılıçdaroğlu'nu görme arzusunu yansıtıyor'' dedi. Oğur da, ''Cumhurbaşkanı gerçekten bu kesimlere karşı öfkeli ve bunu da kendisini rahat hissettiği ortamlarda, önünde bir metin yokken bu öfkesi ortaya çıkıyor'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün içki üzerine söyledikleri, bugün Kılıçdaroğlu üzerine söylediklerini üst üste koyduğumuzda kutuplaştırıcı ve tarih edici bir dili olduğunu belirten Beki, ''Hadi bakalım asın asabiliyorsanız diye tahrik edici konuşma ,aç sefil geziyorlar rakı bira almaktan geri duymuyorlar bu damara basan bir dil değil mi? Gezi için kullandığı dilde bir inatlaşma, kutuplaşma, damara basma dili var. Tutun Gezi'nin ucundan gezi üzerinden kutuplaşalım der gibi'' dedi Beki sözlerine şunları ekledi:

''Bunlar terör sevici derken biz onlar siyaseti devam ediyor. Bunun için de Ana muhalefet partisini de ekliyor. Bunlar terör sevici diyor. Bütün muhalefeti terörle, düşmanla, casuslukla, hainlikle özdeşleştirmek bir tutmak demokratik siyaset dili değil''

''Damara basmanın amacı rakip olarak karşısında Kılıçdaroğlu'nu görme arzusunu yansıtıyor. Demek ki onu görmek istiyor ki tarik ediyor. 2 gün önce sorduklarında kim olursa olsun beni ilgilendirmiyor demişti. Bay Kemal'in adaylığı beni ilgilendirmiyor demişti. Şimdi hadi yüreğin yetiyorsa çık karşıma diyor. Burada damara basmanın bir maksadı varsa Kılıçdaroğlu'nun dişine göre bir aday olarak görme arzusunu yansıtıyorsa tüm bu kışkırtmalar neyi yansıtıyor.''

Oğur da ''Seçim herhalde böyle olacak bence Cumhurbaşkanının tarzı böyle özel olarak yaptığını düşünmüyorum. gerçekten bu kesimlere karşı öfkeli ve bunu da kendisini rahat hissettiği ortamlarda önünde bir metin yokken bu öfkesi ortaya çıkıyor'' şeklinde konuştu.

YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN