Beylikdüzü'nde alkollü sürücü kaza yaptığı araca taşla saldırdı

Beylikdüzü'nde alkollü kadın sürücü, maddi hasara yol açan kaza sonrasında ortalığı birbirine kattı. Sürücü, kendisine çarpan vatandaşın aracına taşla saldırdı ve dakikalarca hakaretler edip bağırdı. Yaşanan o olay ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Beylikdüzü'nde meydana gelen olayda, Hürriyet Bulvarı'nda gerçekleşen maddi hasarlı trafik kazası sonrası alkollü olduğu iddia edilen kadın sürücü ortalığı birbirine kattı.

Edinilen bilgilere göre, alkollü kadın sürücü kendisine çarpan vatandaşın kaçmak istemesine sinirlendi ve vatandaşın aracının önünü keserek taşla saldırdı. Yerden aldığı taşı araca fırlatan kadın, kaza yaptığı vatandaşa da küfür ve tehditler savurdu. Neye uğradığını şaşıran vatandaş ise çareyi kaçmakta buldu.

Yaşanan o anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir