Binali Yıldırım kendisini ıslık diliyle karşılayanlara ıslık diliyle yanıt verdi

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Giresun’un Çanakçı ilçesini ziyarete gitti. Yıldırım, ıslık dilinin sıkça kullanıldığı bu ilçede ıslıkla karşılanırken kendisi de ıslık ile halka yanıt verdi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, ıslık dilinin de sıkça kullanıldığı Giresun’un Çanakçı ilçesine bağlı olan Kuşköy köyünü ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen “yaşayan insan hazinesi” ödülünü alan “ıslık dili icracısı” Mustafa Civelek’in yanına gelen Yıldırım, köylülerin ıslık dili ve kemençe eşliğiyle karşılandı. Yıldırım ise ıslıkla kendisini karşılayanlara ıslıkla yanıt verdi.

Yıldırım Civelek'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı köyüne davet ettiğini hatırlattı ve, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vekaleten kendime ise asaleten Kuşköyü'ne geldim. Nasipte buraya gelmek de varmış. Biliyorsunuz Ankara'da Külliye'de geçtiğimiz haftalarda bir etkinlik oldu. Özel ödüller dağıtıldı. Bunlardan bir tanesini de Mustafa Amca yaşayan insan hazineleri ödülünü sizin adınıza adına Cumhurbaşkanımızın elinden alındı. Köyünüzü tüm Türkiye'ye tanıttı. Mustafa Amca, Cumhurbaşkanımızı Çanakçı ve Kuşköy'e davet etti. Ben de salondayım, Cumhurbaşkanımız döndü 'Mustafa Bey'e, 'ya ben gideceğim, ya da Binali Bey gelecek' dedi. Cumhurbaşkanımıza vekaleten, kendime de asaleten bugün burada sizlerle beraberim. İyi ki, gelmişim. Buralar zor yerler. Sizler buralara sahip çıkıyorsunuz" dedi.

Mustafa Civelek ise ıslık dili ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kuşköy Köyü’nden selamlarını gönderdi.