Bisiklet yarışında yol trafiğe kapatılmadı, bir sporcu ölümden döndü

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Kahramankazan Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma Yol Bisikleti Yarışı esnasında parkur trafiğe kapatılmadı. Yarış 25'inci kilometrede iptal edilirken yarışmacılardan biri ölümden döndü.

15 Temmuz Şehitleri Anma Yol Bisikleti Yarışı, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde başladı. Yarışlara toplamda 284 sporcu katılırken yarışın yapıldığı parkur büyük tepkiye neden oldu. Trafiğin aktığı yolda pedal çeviren sporcular araçların arasında defalarca tehlike atlatırken yarış daha sonra 25'inci kilometrede iptal edildi.

BİR SPORCU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Türkiye Bisiklet Federasyonu'na tepki gösteren sporcular parkurda defalarca kaza ile burun buruna geldiklerini belirtti. Tura katılan yarışmacılardan Kübra Bektaş ise geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Parkur araç trafiğine açıldıktan sonra kaza yapan Bektaş, 50 km hızla giderken düştüğünü ve 7-8 metre sürüklendiğini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir