Bu kadar da olmaz! Şehir içi yolcu taşıyan minibüs ile göçmen kaçakçılığı yaptılar

Tekirdağ'da gerçekleşen olayda şehir içi yolcu taşıyan bir minibüs ile göçmen kaçakçılığı yapıldığı tespit edildi. 22 göçmenin yakalandığı operasyonda göçmen sevkiyatı yapan 2 kişi ise tutuklandı. Duyanların 'Bu kadar da olmaz' dediği olay ise kameralara böyle yansıdı.

Tekirdağ'da minibüs ile göçmen kaçakçılığı yapan 2 kişi gözaltına alındı, kaçırdıkları 22 göçmen ise yakalandı.

Şehir iyi yolcu taşıyan minibüs ekipler tarafından tespit edildi

Şehir içi yolcu taşımacılığında kullanılan bir minibüsün göçmen sevkiyatı yapacağı bilgisi Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ulaştığında yetkililer hemen harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda göçmen sevkiyatı yaptığı iddia edilen araç tespit edildi ve Süleymanpaşa TOKİ uygulama noktasında durduruldu. Uygulama noktasında durdurulan araçta ise yapılan aramalar sonucunda 14 Bangladeş, 8 Nepal uyruklu olmak üzere toplam 22 yabancı uyruklu şahıs tespit edildi.

Kaçakçılık yapan kişiler tutuklandı, paralarına el konuldu

Şahısları yasa dışı yollardan yurtdışına kaçırmaya çalışan S.E. ve S.Ç. yakalanarak gözaltına alınırken şüphelilerin üzerlerinden çıkan 10 bin 200 TL paraya ise el konuldu. Daha sonra Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamalarının ardından adli mercilere sevk edilen iki şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 22 yabancı uyruklu şahıs ise Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamalarının ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.