Cenazeyi bırakıp kavga ettiler

İstanbul'da bir cenazede, henüz öğrenilemeyen sebeplerden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle yakınların cenazeyi bırakıp kavgaya akın ettiği anlar ise çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla böyle kaydedildi.

Dün gece İstanbul Küçükçekmece'de yaşanan olayda bir caminin avlusunda saat 22.00 civarlarında tartışma çıktı.

Sebebi hala daha belirlenememiş olan kavgada, iddialara göre cenaze getirilmeden önce akrabalar arasında bir tartışma çıktı. Cenazenin camiye getirildiği esnada ise tartışma büyüdü ve taraflar cenazeyi bırakıp kavgaya akın etti.

Yumrukların ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada ise ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi, ekiplerin uzun uğraşları sonucunda ise nihayet taraflar sakinleştirildi.

Öte yandan, taraflar sakinleştirildikten sonra sanki herhangi bir şey olmamış gibi cenaze namazı kılındı ve daha sonrasında cenaze toprağa verildi.

Kavga sırasında sokakta bulunan Mücahit K. adlı görgü tanığı, “Kavga saat 22.00-23.30 aralarında meydana geldi. Araçlardan iner inmez kargaşa çıktı. Tahmin ettiğim kadarıyla aile arasında bir kişi dört kişiye saldırdı. O şekilde gerçekleşti. Ondan sonrada pek bilgim yok zaten. Cenaze daha gelmemişti yoldaydı. Cenaze arabası gelince kavgaya devam ettiler. Burada çalışan olduğum için bir anda kapıya çıktım. Daha sonra polis geldi etraf dindi.” dedi.

O anlar ise böyle kaydedildi.