Çoksayar: Bu maç Mesut Özil ve Anastasios Bakasetas'ın düellosu olacak

Şenol Kaluç, Gökhan Aktürk ve Oğulcan Çoksayar Basın Trübünü'nde spor gündemini konuştu. Bugün oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçını değerlendiren Çoksayar, "Bu maçı belirleyecek 2 isim olacak. Mesut Özil ve Anastasios Bakasetas. Bu maç çok kaliteli iki ayağın karşılaşacağı düelloya sahip olacak" dedi.

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor ile karşılaşacak. KARAR Spor Yazarı Oğulcan Çoksayar, oynanacak maçın en önemli iki isminin Mesut Özil ve Anastasios Bakasetas olduğunu söyledi.

"ÖZİL VE BAKASETAS: İKİ KALİTELİ AYAĞIN DÜELLOSU"

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı heyecanla bekleniyor. Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, Şenol Güneş Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek. İki takım liderlik için yarışacak. Oynanacak maçla ilgili değerlendirme yapan Çoksayar, Trabzonspor'un savunmasında düşüş olduğunu belirterek, Trabzonspor'daki bu olumsuz durumu Fenerbahçe'nin göstereceği performansla avantaja dönüştürebileceğini ifade etti.

Çoksayar, "Trabzonspor'un bu sezon, savunmasıyla hiç övülecek bir tarafı yok. Fenerbahçe'de ise sürekli değişen bir kadro var. Fenerbahçe yıllardır forvet sorunu yaşıyor. Şimdi üçlü sisteme beklerin vereceği performans ve buna ek olarak hucüm hattının bu olaya katılımı gerekiyor. Fenerbahçe bu katılımı sağlayamazsa, Trabzonspor'un defansif anlamındaki olumsuz tablosunu değerlendiremez. Burada iki takım için önemli olan orta saha mücadelesi. Bu maçı belirleyecek 2 isim olacak. Mesut Özil ve Anastasios Bakasetas. Bu maç çok kaliteli iki ayağın karşılaşacağı düelloya sahip olacak" diye konuştu.

"İKİ TAKIMIN YILDIZLARI KALECİLER"

Kaluç, "Trabzonspor'un ev sahibi olması bir adım önde gibi duruyor. Futbolda bazen ev sahibi olmaktan dezavantaj sağlıyor. Trabzonspor taraftarı genelde çok sabırsız. Futbol sabır ve destek oyunu. Trabzonspor oyun anlamıdında maçın kaderini değiştirecek isimlerden biri Nwakaeme olacak. İki takım arasında maçın yıldızları kaleciler" dedi.

"BEŞİKTAŞ KÖTÜ BİR KADRO İLE ÇIKTI"

Beşiktaş Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu. Cezası nedeniyle takımın başında yer alamayan teknik direktör Sergen Yalçın, savunma hatalarının altını çizdi. KARAR Spor yazarı Şenol Kaluç, Beşiktaş'ın mağlubiyeti hakkında, "Başakşehir maçında Beşiktaş neredeyse 3 oyuncuyu sırtında taşımak zorunda kaldı. Atiba'nın kötü olması, Oğuzhan'ın hiçbir şey yapamaması ve Güven'in vurduğu şutlar oyunda etkili oldu" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'IN EN ZAYIF NOKTASI LARİN VE ATİBA OLDU"

Kaluç, Beşiktaş-Başakşehir maçındaki kadronun hatalı bir kadro olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

"Beşiktaş'ın bu maçtaki en zayıf noktası Larin ve Atiba olmuştur. İkisi de inanılmaz derece kötü oynadı. Güven'in vurduğu 4 şut var. Kaleci çalıştırmak için bile o kadar kötü top atılmaz. Bunlar üst üste bindiği zaman maçın en kötü adamlarından biri gibi Josef ortaya çıktı. Josef bunların arkada bıraktıkları boşluğu doldurmaya çalıştı ve çok yoruldu. Oyun içindeki dengeyi bozdu."

"HAKEMLERİN KASTİ İS YAPTIKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM"

Türkiye'deki hakem ve VAR sistemini eleştiren Kaluç, "Türkiye'deki teknik direktörler, hakemlerin düzgün maç yönetmesini istemiyor" dedi.

Gökhan Aktürk ise Kaluç'un hakem değerlendirmesini doğru bulmadığını ifade ederek, Türkiye'deki hakemlerin çoğunun Avrupa standartlarında olduğunu söyledi. Aktürk," Türkiye'de hakem sorunu var diyorlar. Hadi hakemleri düzelttik, bizim Türk futbolumuzda düzelme mi olacak? Beşiktaş şampiyonlar ligi şampiyonu mu olacak? Ben kasti iş yapan bir hakem olduğunu düşünmüyorum" diye tepi gösterdi.

"KONYA MAÇI KRİTİK BİR MAÇ"

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk edecek. Galatasaray-Konyaspor maçının değerlendirmesini yapan Çoksayar," Konya maçı kritik bir maç. Konyaspor'un günden güne iyi oynayan bir havası var. Kendi benliği olan kulüplerimizden bir tanesi" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN