Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü iş yerine girdi

Meydana gelen kazada iddialara göre otomobil sürücüsü oldukça hızlı ilerliyordu ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından civarda bulunan bir iş yerine girdi. Olayda yaralanan olmazken iş yerinde oluşan maddi zarar ve güvenlik kamerası görüntüleri böyle kaydedildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü otomobili ile iş yerine daldı.

Gerçekleşen olayda ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü seyir halinde ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bir iş yerine girdi, ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri ise güvenlik önlemi aldı.

Yaralanan herhangi birinin bulunmadığı kaza ise iş yerinde bulunan güvenlik kamerası sayesinde iki farklı açıdan kayıt altına alındı, kayıtlarda ise otomobilin hızlı bir şekilde geldiği ve iş yerine girdiği görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir