Ehliyetine el konulan şahıs trafikte tehlike saçtı

İstanbul'da bir servis minibüsünün önüne geçerek tehlikeli hareketler yapan sürücü Trafik Şube Ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahsın daha önce de yaptığı hareketlerden dolayı ehliyetine el konulduğu öğrenilirken trafiği tehlikeye attığı anlar ise böyle kaydedildi.

İstanbul Arnavutköy'de yol verme sebebiyle tartıştığı servis aracının önüne geçip tehlikeli hareketler yapan sürücü ise Emniyet güçlerinden kaçamadı.

Trafikte tehlikeli hareketler yapan otomobil sürücüsü Ekrem K., servis aracının önüne defalarca kez kazaya sebebiyet verebilecek hareketler yaptı. Ekrem K., yapılan görüntülü ihbarların ardından ise Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Trafik Şube Ekipleri tarafınca tespit edilerek yakalandı.

"EHLİYETİNE DAHA ÖNCE DE EL KONULMUŞTU"

Trafik magandasının daha öncesinde de trafikte tehlikeli hareketler yapması sebebiyle ehliyetine geçici süre el konulduğu öğrenilirken sürücünün ise bunu aldırış etmeden hala daha sürmeye devam ettiği öğrenildi.

"TRAFİK ŞUBE'DEN CEZA YAĞDI"

Ekiplerce yakalanan ve geçici süre ehliyetine el konulduğu öğrenilen Ekrem K.'ya ise Trafik Şube'den ceza yağdı. Ekrem K.'ya, sürücü belgesi geçici olarak geri alındığı halde araç kullanmaktan 2918 sayılı K.T.K nın 36/3-b maddesinden 3 bin 674 lira, trafiği aksatacak ve tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmekten 46/2-c maddesinden 427 lira, tescil plakasına da sürücü belgesi geçici olarak geri alındığı halde araç kullandırmaktan 3 bin 674 olmak üzere toplamda 7 bin 775 lira para cezası uygulanarak aracı trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi.